screenprotector

Wanneer moet je de screenprotector vervangen?

25/10/2023
|
33

Tegenwoordig is een smartphone niet meer uit ons te denken. Iedereen heeft er wel een. Vaak zijn deze apparaatjes ook niet goedkoop. Het is daarom slim om hem extra goed te beschermen. Dit kan bijvoorbeeld met een screenprotector. Met een screenprotector kan je het scherm van je telefoon super goed beschermen. Helaas kunnen deze ook beschadigd raken en gaan ze niet levenslang mee, maar wanneer moet je deze dan vervangen?

Indicatoren

Hieronder staan een aantal indicatoren wanneer het een goed moment is om een nieuwe op je telefoon te doen.

Barsten en krassen

Als je op de screenprotector krassen of barsten ziet zitten is het tijd om deze te vervangen. Door deze beschadigingen kun je het scherm van je telefoon minder goed zien.

We noemen nu even een stom voorbeeld, maat stel je voor wanneer jij je zonweringen moet schoonmaken en even een kijkje wil nemen op je telefoon. Hij glijdt zomaar uit je hand en voor je het weet ligt hij op de grond. Een goede screenprotector kan veel hebben, maar deze val zal er hoogstwaarschijnlijk voor hebben gezorgd dat hij aan vervanging toe is.

Verkleuring of luchtbellen

Een screenprotector moet helder zijn voor de beste zichtbaarheid. Als er een vieze kleur op zit is deze toe aan vervanging. Als je luchtbellen erop ziet zetten is de screenprotector op een foute manier op de telefoon gezet.

Loslaten van de randen

Als de randen van de screenprotector beginnen los te laten kan er makkelijker vuil onder komen. Dit vindt het scherm van je telefoon natuurlijk niet fijn. Ook kunnen er makkelijker krassen op komen. Verder moet de rand van je scherm gewoon beschermd blijven.

Ook interessant  Wanneer moet je een carrièreswitch overwegen?

Minder gevoeligheid op het scherm

Een screenprotector mag de gevoeligheid van het touchscreen niet beïnvloeden. Als je merkt dat je harder moet drukken op je telefoon kan het zijn dat je misschien een verkeerde hebt gekocht. Deze kan dan niet geschikt zijn voor jouw telefoon.

Ontdek hier hoe je touchscreen-optimalisatie kunt verbeteren met een screenprotector.

Om jouw telefoon en scherm te beschermen en het gebruik gemakkelijk te houden is het verstandig om bij deze indicatoren een nieuwe screenprotector op je telefoon te doen.

Niet alleen je telefoon moet je goed onderhouden, maar ook je veranda. Lees in deze blog wanneer je je veranda moet schoonmaken.

Recent

Wanneer moet je een vakantie boeken?

28/11/2023

Wanneer moet je overwegen een verhuisbedrijf in te schakelen?

27/11/2023

Wanneer moet je zonnepanelen vervangen?

23/11/2023

Wanneer moet je verduurzamen?

23/11/2023

Wanneer moet je planten verwijderen of beschermen?

23/11/2023

Meer in deze categorie

vakantie

Wanneer moet je een vakantie boeken?

|
,
planten

Wanneer moet je planten verwijderen of beschermen?

|
feest

Wanneer moet je een vergunning vragen voor een feest?

|
mondkapje

Wanneer moet je een mondkapje dragen?

|
© Copyright Wanneermoetje 2023

Onderdeel van de BetekenisFabriek

hello world!